Capro Cases AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Historien om Capro


Historien om Capro er som en god, norsk gründerhistore skal være, - lang, svett og kronglete ...

1988:

Elektriker og trommeslager Jon Olav Rosøy trenger gode transportkasser for å beskytte orkesterutstyr og trommesett. Han vurderer å produsere disse selv, og kjøper inn litt hobbyutstyr og råvarer.

Roar Øien, - gitarist i Jon Olavs orkester gjennomfører sitt første studieår på Bedriftsøkonomisk Institutt (BI) i Trondheim.

1989:

Å snekre transportkasser i ei blokkleilighet i Trondheim blir etterhvert ganske slitsomt, og da samboeren til Jon Olav våkner en dag med senga full av sagflis innføres umiddelbar produksjonsstopp... Samtidig sitter Roar og svetter over en lei eksamensoppgave i Internregnskap ...
Jon Olav trenger nye lokaler for å fortsette sin hobby, og Roar trenger en jobb ...
01. Juli 1989:
Aksjeselskapet og produksjonsbedriften Capro as, er offisielt etablert, og har funnet tilhold i nyoppussede lokaler i sentrum, Melhus kommune. Vi mottar vår første ordre, og eventyret har endelig startet ...

2002:

Capro besøker Alvøen AS i Bergen og bestiller en Multicam CNC-fres. Denne investeringen forbedrer nøyaktighet, finish og effektivitet hos Capro.

2003:

En rask beregning viser at Capro snart leverer sin transportkasse nr. 20 000. 

2005:

I januar 2005 skjer det noe underlig. Da dukker plutselig Jan Hermansen fra østlandet opp, med genuin interesse for transportkasser. Jan hadde drevet med garasjer i mange år, så han forsto med en gang hvor viktig det var med god innpakking. Han ble tatt varmt i mot av Capro-familien, og det ble etablert et distriktskontor i Moss. 
 

2008:

Capro starter planlegging av et nytt fabrikkbygg. Capros lokaler på Gimse er fylt opp til bristepunktet av råvarer og arbeidsfolk …

2009:

01.07.2009 feiret Capro 20-års jubileum.
I en travel innspurt før sommerferien hadde vi en enkel markering i Capros lokaler på Gimse, og vi fikk koselig besøk av familie, slekt og venner samt kunder og leverandører.

Vi benytter anledningen til å gratulere oss sjøl og alle våre forretningsforbindelser med 20 års-jubileet.
Hilsen Jon O. og Roar.

04.07.2009:
Les Trønderbladets artikkel "En kassesuksess" angående Capros jubileum.
Artikkel i Trønderbladet angående Capros 20-års jubileum
 

2011:

30 mai 2011 presenterer Trønderbladet følgende nyhet:  Capro blir større.
Mer info kommer :-) Planlagt ferdigstillelse i løpet av 2011.

     
   
   
   
   
   
 
 

Trykk ENTER for å søke

Vis priser inkl eller eks mva

Ink.mvaeks.mva
X