Member of Flightcase.com
Capro Sjokkdempende Rack
for 19" utstyr


For ekstra beskyttelse av følsomt og kostbart utstyr tilbyr vi en egen serie Sjokkdempende 19" Rack.

Pr. idag kan vi tilby 4 varianter i denne serien:

  1. SANDWICH-RACK: Består av et inner-rack beskyttet av en polstret transportkasse. Denne løsningen har lokk foran og bak som på PRO- eller Effektrackene og inner-racket står beskyttet inni ytterkassen under bruk.
  2. CONSEPT-RACK: Består også av et inner-rack beskyttet av en polstret transportkasse. Forskjellen fra Sandwich-racket er at her kan ytterkassen fjernes, sånn at innerracket står avdekket under bruk. Alternativt kan innerracket stå i ytterkassens bunndel for enkel flytting (på hjul), eller det kan stå oppå ytterkassens store lokk, for å få passende arbeidshøyde.
  3. NONVIB-RACK: Består av en innvendig stålramme festet til en ytterkasse med støtdempende gummi oppheng. Gummiopphengene er diagonalt festet for maksimal støtabsorbering i X-Y-Z akse. Gummiens styrke/hardhet avhenger av antatt vekt på innholdet i racket.
  4. RACK i koffert: En variant av Consept-rackene ettersom den består av 2 separate deler, et innerrack som legges i en polstret koffert under frakt. Dette alternativet passer best for små rack, fra 2 til 4 unit.

Send e-post eller kontakt oss for nærmere informasjon om Sjokkdempende rack.

Du kan også fylle ut et kontaktskjema her.