Member of Flightcase.com

Capro Flightcases og Transportkasser for
musikk-utstyr


Capro tilbyr spesialtilpassede transportkasser/flightcases for Musikk instrumenter. Se eksempler og bilder her Flightcases og transportkasser for bruk innen Lyd og Lydutleie, turnevirksomhet, profesjonell drift. Også løsninger for faste Installasjoner, eksempel restauranter, diskotek, kirker og andre lokaler. Transportkasser og Flightcases for Lys- og Lysutstyr, Scene. Eksempel firma som driver utleie av lys og lysutstyr, teater, kulturhus og lignende Capro tilbyr spesialbyde transportkasser/flightcases for mixebord/konsoller, både lyd og lys. Her finnes mange varianter og løsninger, se våre bilder og eksempler Her finner Du andre Transportkasser og Flightcases fra Capro. Eksempel Forsterkere/amper, pedalbrett og spesielle løsninger Kjøp Transportkasser og Flightcases for Musikkinstrumenter og utstyr i vår nettbutikk. Klikk her for å se Capros produkter og priser
Eksempler på
flightcases
for Instrumenter
Profesjonell bruk
og utleie.
Se eksempler
Profesjonell bruk
og utleie.
Se eksempler
Kasser fra
Capro for Lyd-
og Lysmixere
Transportkasser
for diverse
 Musikkutstyr
 KLIKK HER


Her viser vi eksempler på Transportkasser og kofferter for musikkinstrumenter, musikkutstyr og musikkbransjen. Eksempler både for privatpersoner og utleievirksomhet. Du kan også gå direkte til vår nettbutikk.

Leter du etter en spesiell flightcase til ditt musikkinstrument ? Ta kontakt med oss på Capro. Vi har over 20 års erfaring og har et stort arkiv over flightcases for musikkinstrumenter.